Vise și vinuri de aur

Crama Mennini obține 5 medalii de aur și una de argint la competiția internațională Gilbert și Gaillard!

Vinurile noastre, din cele trei game- Le Rêve, Irrumo si Paolo Mennini, au fost premiate cu aur si argint la Challange-ul Internațional Gilbert & Gaillard, organizat la nivel mondial de Wine tasting and Trading Ltd.

Astfel, spumantul demi-sec 100% Muscat Ottonel din gama Irrumo, Negru de Drăgășani și Sauvignon Blanc din gama Le Rêve, cât și Negru de Drăgășani 2016 și 2018 din gama Paolo Mennini, au obținut aurul, iar Burgund Mare Roze din gama Le Rêve argintul. 

Ghidul vinurilor Gilbert & Gaillard este o referință esențială pentru profesioniștii și iubitorii de vin din întreaga lume. Mii de probe merg la degustare.

Grupul a fost fondat în 1989 de Philippe Gaillard și François Gilbert. Au început ca directori de colecție la Presses de la Cité. În 1991, ei au devenit editori de ghiduri și reviste. Acum conduc un grup multimedia dedicat vinului, stabilit în 22 de țări. Gilbert & Gaillard este independent și nu apelează la niciun alt acționar în afară de fondatorilor săi. Gilbert & Gaillard își atrage notorietatea și din Challenge-ul internațional Gilbert & Gaillard, o competiție internațională de vinuri organizată de Wine Tasting and Trading Ltd (Hong Kong), care acordă medalii vinurilor din întreaga lume.

Suntem mulțumiți de această nouă recunoaștere. După un 2020 plin de provocări, în care am ales curajul de a merge înainte și a ne urma visurile, anul acesta ne este subliniată și răsplătită, din nou, calitatea muncii noastre și dorința de a obține vinuri fine, elegante și gastronomice. Iar profesioniștii nu se înșeală.

Acesta este primul an în care prezentăm vinurile noastre acestui ghid. 


Un nou vis împlinit, pentru care suntem recunoscători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to top
ro_RORomână