GIVEAWAY -VIN CU DRAGOSTE

 

 

Hey, bine ai venit! 

 

Dacă ești pe această pagina înseamnă că îți dorești să participi la unul dintre cele mai tentante giveaway-uri cu și despre vin.

 

 

Oficial sau nu, vinul este băutura dragostei, iar împreună cu partenerii noștri ți-am pregătit acest concurs, ce îți oferă șansa de a câștiga 12 sticle de IRRUMO, dar și două nopți de cazare într-o locație de lux de pe Valea Prahovei.

Și pentru că, în vremuri moderne, fiecare poveste are hashtag-ul ei, pentru luna femeii, am creat #vinfemeie. 

E timpul să celebrăm femeia și să îi dăruim recunoștința noastră.

 

Mai jos, găsești regulamentul concursului.

 

 

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

 

SECTIUNEA1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

 

Organizatorul Concursului ”Giveaway 8 MARTIE” (denumit în continuare„Concursul”) este Crama Mennini, cu sediul în com Strejesti jud. Olt Romania].

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială.

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Concursul se va desfășura în perioada [9] Martie – [11] Martie pe conturile de Instagram

SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a își valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului, și ai celorlalte companii implicate în această acțiune, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Instagram completat cu o adresa de email validă si nume / prenume reale. Dacă nu aveți cont de utilizator vă puteți creea un cont nou, la adresa: http.www.instagram.com/ 

SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe paginile de Instagram 

Utilizatorii se pot înscrie în concurs in perioada 9 Martie – 11 Martie 2021, astfel:

1. Follow conturilor de Instagram – Crama Mennini, Anato_Mo, Elexus Predeal

2. Trebuie să lase intr-un comentariu tag unui prieten

Simpla devenire de fan pe contul de Instagram  nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si postarea unui comentariu.

SECȚIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda ca premiu 12 sticle de spumant IRRUMO.. Un weekend într-o locație de lux-Elexus Predeal, incluzând cazare 2 noapti. ( cazarea este valabila in pertioada 17 februarie- 30 mai, exceptie facand sarbatorile legale si zilele de weekend)

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CĂȘTIGĂTORULUI

Câștigătorii vor fi desemnați printr-un mecanism de selecție aleatorie cu ajutorul site-ului www.commentpicker.com

Extragerea va fi prezentata in data de 12 MARTIE, ora 21:00,  pe pagina de facebook si pe contul de instagram al Organizatorului.. 

Toți participanții la concursul”Giveaway -Vin cu Dragoste” trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.

SECȚIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Câștigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului în momentul extragerii astfel: va fi menționat în video-ul/live-ui și apoi contactat prin mesaj pe Instagram. Acesta este obligat să verifice în 48 de ore primirea mesajului și să răspundă cu datele personale și cele de livrare, la acel mesaj.

În cazul în care căștigătorul nu trimite în 48 de ore informațiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.

Dacă participi pe Instagram, în momentul extragerii trebuie să pot vedea la tine pe profil că ai dat Like paginii de Instagram și Share postării cu concursul. Setează profilul pe Public.

 

Câștigătorii vor intra personal în posesia premiului, începând cu data 16 Februarie 2021, astfel:

1. Câștigătorul va primi premiul prin poștă/curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Înainte de trimiterea premiului câștigătorul/câștigătoarea trebuie să trimită pe e-mail Organizatorului o copie după buletin sau cartea de identitate și adresa de expediere.

La recepționarea premiului câștigătorul trebuie:

1.  Să trimită printr-un e-mail o copie a cărții de identitate.

2. Să predea curierului procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.

Premiile vor fi expediate prin poștă/ curier numai la adrese de pe teritoriul României.

SECȚIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Facebook sau Instagram.

SECȚIUNEA 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 11 MARTIE 2021, ora 23.59 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natura a face imposibilă derularea.

SECȚIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit aici. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe [contul de facebook al Organizatorului].

SECȚIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzător de plata altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, acestea căzând în sarcina persoanei câștigătoare.

SECȚIUNEA 13. LITIGII

În cazul unor litigii aparute între Organizator sau Operator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, parțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to top
ro_RORomână