IMBUNATATIREA PERFORMANTEI GENERALE A CRAMEI MENNINI II

SC CRAMA MENNINI SRL, cu sediul in Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Aleea Zorelelor nr. 1, jud. Olt anunta azi 13.09.2023, lansarea procedurii concurentiale pentru achizitia unui sistem de cantarire, in cadrul Programului de Investitii „IMBUNATATIREA PERFORMANTEI GENERALE A CRAMEI MENNINI” depus la APIA cu nr. 9574/10.08.2021, pentru accesarea Masurii de investitii in sectorul vinicol 2019-2023.

Program de finantare: Programul national de sprijin al Romaniei in sectorul vinivol 2019-2023, Masura de investitii in sectorul vinicol.

Obiectul contractului: achizitia unui sistem de cantarire

Durata contractului: 31.12.2023

Valoarea estimata: 28.917,05 lei + TVA – echivalent a 5.795 euro+ TVA, din care valoarea eligibila 28.917,05 lei  si valoarea neeligibila: contravaloare TVA, in functie de furnizor

Criteriul de atribuire: pretul cel mai scazut

Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 15.09.2023 ora 10.00

Data limita pentru transmiterea raspunsului la clarificari: 15.09.2023 ora 17.00

Data si ora limita de depunere a ofertelor: 21.09.2023 ora 10.00

Data si ora sedintei de deschidere: 21.09.2023 ora 11.00

Adresa la care se depun ofertele: Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Aleea Zorelelor nr. 1, jud. Olt

Locul si modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Potențialii ofertanti pot intra în posesia documentației de atribuire și a specificațiilor tehnice prin solicitarea scrisa transmisa la adresa de email office.cramamennini@gmail.com . Acestia o vor primi in format electronic, pdf.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: prin mail office.cramamennini@gmail.com sau telefonic 0734.370.221 -dl. ILIEV MARIUS.

IMBUNATATIREA PERFORMANTEI GENERALE A CRAMEI MENNINI

SC CRAMA MENNINI SRL, cu sediul in Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Aleea
Zorelelor nr. 1, jud. Olt
anunta azi 04.09.2023, lansarea procedurii concurentiale pentru achizitia unui sistem de cantarire, in cadrul Programului de Investitii „IMBUNATATIREA
PERFORMANTEI GENERALE A CRAMEI MENNINI” 
depus la APIA cu nr.
9574/10.08.2021,
pentru accesarea Masurii de investitii in sectorul vinicol 2019-2023.

Program de finantare: Programul national de sprijin al Romaniei in sectorul vinivol 2019-2023, Masura de investitii in sectorul vinicol.

Obiectul contractului:
achizitia unui sistem de cantarire

Durata contractului:
31.12.2023

Valoarea estimata:
28.917,05 lei + TVA – echivalent a 5.795 euro+ TVA, din care valoarea eligibila
28.917,05 lei  si valoarea neeligibila: contravaloare TVA, in functie de furnizor

Criteriul de atribuire:
pretul cel mai scazut

Data limita pentru solicitarea clarificarilor:
06.09.2023 ora 14.00

Data limita pentru transmiterea raspunsului la
clarificari
: 07.09.2023 ora 10.00

Data si ora limita de depunere a ofertelor:
12.09.2023 ora 10.00

Data si ora sedintei de deschidere:
12.09.2023 ora 11.00

Adresa la care se depun ofertele:
Sat Colibasi, Comuna Strejesti, Aleea Zorelelor nr. 1, jud. Olt

Locul si modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Potențialii ofertanti pot intra în
posesia documentației de atribuire și a specificațiilor tehnice prin solicitarea scrisa transmisa la adresa de email
office.cramamennini@gmail.com. Acestia o vor primi in format electronic, pdf.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: prin mail office.cramamennini@gmail.com sau telefonic 0734.370.221 -dl. ILIEV MARIUS.

All I want for Christmas is…

Căutând să aflăm ce loc ocupă vinul în alegerea celui mai potrivit cadou de Crăciun, am făcut un mic studiu, iar unul dintre răspunsurile cele mai concludente este acesta. 
Tu ce crezi despre perspectiva interlocutorului nostru?

"Îmi place să cumpăr cadouri celor dragi, motiv pentru care încep să mă gândesc, cu mult timp înainte, la acele cadouri de suflet, pe care le pot dărui prietenilor și familiei mele în timpul sărbătorilor. 
Dar, când vine vorba să primesc eu cadouri, devin puțin pretențios. Nu-mi place să cer haine sau pantofi, pentru că pot fi pus în situația de a ajunge să le returnez. Nu-mi place să primesc carduri cadou, pentru că mi se pare că mă obligă la a întreprinde o acțiune și atunci brusc devin leneș. Asta și alte câteva motive m-au făcut ca anul acesta să cer un singur lucru: VIN! Vezi tu, sticlele de vin nu ocupă o tonă de spațiu și poți să te bucuri de conținut și apoi să scapi de ele. În plus, vinul este ceva pe care îl cumpăr de obicei, așa că acest lucru mă scutește de a fi nevoit să-mi cheltuiesc banii. Economic, nu? Cu toții avem nevoie de câteva sticle în plus de sărbători, iar un vin bun, va face să fie pomenit de bine Moș Crăciun, cu fiecare înghițitură. Și apoi, mai este partea aceea magică legată de licoarea lui Bachus, e vie, domne! Doar imaginează-ți dimineața aia de Crăciun, când descoperi sub brad o sticlă de roșu. Prima dată te vei bucura de cele scrise mai sus, apoi vei începe să zâmbești la etichetă, soi, an. Îl desfaci, adulmeci, îl lași să respire odată cu tine, iei o înghițitură, îl simți. Mai desfaci unul-două cadouri si tot la el te întorci. Îl vei simți altfel, mai "liniștit". S-a liniștit frumos, și el și tu. E mai viu și îi stă și mai bine culoarea. Îl pomenești pe Moș Crăciunul care ți l-a trimis și sorbi satisfăcut. Apoi îți amintești de toate beneficiile lui, de inimă, de pasiune, de tot. Ăsta dar, ca dar din dar ce face raiul, că nu degeaba îl pomenește italianul când zice "divino". Ce altă alăturare mai potrivită să construiești divinul?! Dar asta e altă filozofie. 
Ideea e că, din oricare perspectivă am încerca să privim această poveste, în final concluzia va fi aceeași, cel puțin pentru mine e aceeași: vinul a fost, este și va rămâne unul dintre cadourile cele mai potrivite. Așa că, tot ceea ce îmi doresc de Crăciun este un vin bun și roșu!"

GIVEAWAY -VIN CU DRAGOSTE

Hey, bine ai venit!

Dacă ești pe această pagina înseamnă că îți dorești să participi la unul dintre cele mai tentante giveaway-uri cu și despre vin.

Oficial sau nu, vinul este băutura dragostei, iar împreună cu partenerii noștri ți-am pregătit acest concurs, ce îți oferă șansa de a câștiga băutura preferată a zeilor, pentru toate momentele tale speciale de peste an, dar și două nopți de cazare într-o locație de lux de pe Valea Prahovei.
Și pentru că, în vremuri moderne, fiecare poveste are hashtag-ul ei, pentru luna iubirii și pentru toate poveștile de amor stropite cu vin, am creat #vincudragoste.
E timpul să umplem paharul iubirii cu noi experiențe și internetul cu un hashtag potrivit. 😉

Mai jos, găsești regulamentul concursului.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

SECTIUNEA1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ”Giveaway Vin cu Dragoste” (denumit în continuare„Concursul”) este Crama Mennini, cu sediul în com Strejesti jud. Olt Romania].
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participanții.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială.
SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI
Concursul se va desfășura în perioada [8] Februarie – [14] Februarie pe conturile de Instagram
SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a își valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului, și ai celorlalte companii implicate în această acțiune, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Instagram completat cu o adresa de email validă si nume / prenume reale. Dacă nu aveți cont de utilizator vă puteți creea un cont nou, la adresa: http.www.instagram.com/
SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.
SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii vor afla de concurs de pe paginile de Instagram
Utilizatorii se pot înscrie în concurs in perioada 8 Februarie – 14 februarie 2021, astfel:
1. Follow conturilor de Instagram – Crama Mennini, A lu’Manole, Elexus Predeal
2. Trebuie să lase intr-un comentariu tag unui prieten
Simpla devenire de fan pe contul de Instagram nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si postarea unui comentariu.
SECȚIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI
Se vor acorda ca premiu 24 de sticle de vin din gama Le Reve, pentru fincare ocazie specială din cursul anului 2021, după cum urmează: 6 sticle de Paște, 6 de Zi de nastere, 6 de Crăciun, 6 de Revelion. Un weekend într-o locație de lux-Elexus Predeal, incluzând cazare 2 noapti. ( cazarea este valabila in pertioada 17 februarie- 30 mai, exceptie facand sarbatorile legale si zilele de weekend)
SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CĂȘTIGĂTORULUI
Câștigătorii vor fi desemnați printr-un mecanism de selecție aleatorie cu ajutorul site-ului www.commentpicker.com
Extragerea va fi prezentata in data de 15 Februarie, ora 21:00, pe pagina de facebook si pe contul de instagram al Organizatorului..
Toți participanții la concursul”Giveaway -Vin cu Dragoste” trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.
SECȚIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Câștigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului în momentul extragerii astfel: va fi menționat în video-ul/live-ui și apoi contactat prin mesaj pe Instagram. Acesta este obligat să verifice în 48 de ore primirea mesajului și să răspundă cu datele personale și cele de livrare, la acel mesaj.
În cazul în care căștigătorul nu trimite în 48 de ore informațiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelasi mecanism.
Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.
Dacă participi pe Instagram, în momentul extragerii trebuie să pot vedea la tine pe profil că ai dat Like paginii de Instagram și Share postării cu concursul. Setează profilul pe Public.
Câștigătorii vor intra personal în posesia premiului, începând cu data 16 Februarie 2021, astfel:
1. Câștigătorul va primi premiul prin poștă/curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Înainte de trimiterea premiului câștigătorul/câștigătoarea trebuie să trimită pe e-mail Organizatorului o copie după buletin sau cartea de identitate și adresa de expediere.
La recepționarea premiului câștigătorul trebuie:
1. Să trimită printr-un e-mail o copie a cărții de identitate.
2. Să predea curierului procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.
Premiile vor fi expediate prin poștă/ curier numai la adrese de pe teritoriul României.
SECȚIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe Facebook sau Instagram.
SECȚIUNEA 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 14 Februarie 2021, ora 23.59 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natura a face imposibilă derularea.
SECȚIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit aici. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe [contul de facebook al Organizatorului].
SECȚIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul campaniei nu este raspunzător de plata altor taxe sau a altor obligații financiare legate de premiul oferit, acestea căzând în sarcina persoanei câștigătoare.
SECȚIUNEA 13. LITIGII
În cazul unor litigii aparute între Organizator sau Operator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, parțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competente.

Read more

Vise și vinuri de aur

Crama Mennini obține 5 medalii de aur și una de argint la competiția internațională Gilbert și Gaillard!

Vinurile noastre, din cele trei game- Le Rêve, Irrumo si Paolo Mennini, au fost premiate cu aur si argint la Challange-ul Internațional Gilbert & Gaillard, organizat la nivel mondial de Wine tasting and Trading Ltd.

Astfel, spumantul demi-sec 100% Muscat Ottonel din gama Irrumo, Negru de Drăgășani și Sauvignon Blanc din gama Le Rêve, cât și Negru de Drăgășani 2016 și 2018 din gama Paolo Mennini, au obținut aurul, iar Burgund Mare Roze din gama Le Rêve argintul. 

Ghidul vinurilor Gilbert & Gaillard este o referință esențială pentru profesioniștii și iubitorii de vin din întreaga lume. Mii de probe merg la degustare.

Grupul a fost fondat în 1989 de Philippe Gaillard și François Gilbert. Au început ca directori de colecție la Presses de la Cité. În 1991, ei au devenit editori de ghiduri și reviste. Acum conduc un grup multimedia dedicat vinului, stabilit în 22 de țări. Gilbert & Gaillard este independent și nu apelează la niciun alt acționar în afară de fondatorilor săi. Gilbert & Gaillard își atrage notorietatea și din Challenge-ul internațional Gilbert & Gaillard, o competiție internațională de vinuri organizată de Wine Tasting and Trading Ltd (Hong Kong), care acordă medalii vinurilor din întreaga lume.

Suntem mulțumiți de această nouă recunoaștere. După un 2020 plin de provocări, în care am ales curajul de a merge înainte și a ne urma visurile, anul acesta ne este subliniată și răsplătită, din nou, calitatea muncii noastre și dorința de a obține vinuri fine, elegante și gastronomice. Iar profesioniștii nu se înșeală.

Acesta este primul an în care prezentăm vinurile noastre acestui ghid. 


Un nou vis împlinit, pentru care suntem recunoscători.

Scroll to top
ro_RORomână